Szűkítés


Kategóriák


Minden Címke 150

E-ügyintézés a gyakorlatban

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.) közötti együttműködés egy újabb állomásaként október 4-én E-ügyintézési Szakmai Napon vehettek részt az érdeklődők.

A Közigazgatási informatika és információrendszerek II. tantárgy keretei között először Pándi Boglárka, a NISZ Zrt. Termék- és szolgáltatásfejlesztési osztályvezetője tartott előadást.

E-ügyintézés - szakmai előadások

E-ügyintézés a gyakorlatban: SZEÜSZ-ök megvalósulása, hatékonysága című előadás kitért a jogszabályi környezet változásaira, az elektronikus azonosítás lehetőségeire, a személyre szabott ügyintézési felület kialakítására, egyes kiemelt SZEÜSZ-ökre. A hallgatóság első kézből ismerhette meg a Magyarorszag.hu megújulását célzó törekvéseket.

Dr. Daróczi István, a NISZ Zrt. Telefonos és elektronikus ügyintézési osztály vezetője előadásában a NISZ Zrt. tevékenységét, majd a Kormányzati Ügyfélvonal működését mutatta be. Az előadó felhívta a figyelmet arra, hogy a Kormányzati Ügyfélvonal különböző csoportjainak a munkájában számítanak a diákjainkra is.

Az előadásokat Kahoot teszt zárta, amelyet hallgatóink sikeresen teljesítettek. Az első 3 helyezettet kisebb ajándékokkal lepték meg a NISZ jóvoltából.

Kormányzati Ügyfélvonal – 1818

A rendezvény részeként karunkra települt egy napra a Kormányzati Ügyfélvonal. Schweier Krisztián vezető ügyfélszolgálati munkatárs és társai az érdeklődők számára bemutatták az ügyfélszolgálati munkát, válaszoltak a kérdésekre, valamint játékos formában felmérték az e-ügyintézési ismereteket.

Mobilizált okmánybusz „Lépj be az elektronikus ügyfélszolgálat világába!”

Mobilizált okmánybusz biztosította a helyszínen az ügyek intézését. Lehetőség nyílt az oktatók, hallgatók, munkatársak és más érdeklődők számára közel 100 ügy helyszíni ügyintézésére.

A rendezvény sikeresen zárult, az együttműködés folytatódik, remélhetőleg ez tudományos tevékenységekben, TDK rendezvények, szakmai gyakorlatok formájában is megmutatkozik. A NISZ-es kollégákkal újra találkozhatunk majd a Ludovika Fesztiválon.

    • NISZ
    • NISZ
    • NISZ
    • NISZ